Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJonathan Aizen Date: Jan 4, 2003 2:29pm
Forum: etree Subject: Re: 36 hours!!??

I just tried uploading to etree05 and I'm maxing out my connection (Road Runner permits me 40kb/s outgoing). From the rates other users are getting (three disc shows appearing in less than 12 hours) I'm guessing the problem has something to do with your ISP. Did you get better speeds with etree01-04?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: vansabar Date: Jan 4, 2003 4:18pm
Forum: etree Subject: Re: 36 hours!!??

the last time i got speeds averaging above my 7 kbps, was back in september when i could still d/l at about 80 kpbs. most other sites i use average a much higher rate, all above 20...this seems to be the only server thats really slow for me. oh well, just shocked at the time its taking to get this done
PHiL

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffbleblanc Date: Jan 4, 2003 10:09pm
Forum: etree Subject: Re: 36 hours!!??

the last time i got speeds averaging above my 7 kbps, was back in september

Sounds like your cap has been reduced by your ISP. Give them a ring. I bought 768/128 (96KB/16KB), but I can't upload over 12.8KB, it just stays pinned at that.

-Brad